emmamylife2 -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

  • 1

  Heii, igår så tok jeg noen bilder ganske kjapt sammen med min hund. Bildene ble ikke akkurat så bra, ganske dårlig fokusert på noen av dem. Men jaja, det får gå denne gangen:)

   


   


 • 1

  Hei! Nå har jeg ikke blogget på ganske lenge, og det er fordi jeg ikke har hatt tid og har jeg hadde mistet inspirasjonen min for blogging. Men nå er den på topp igjen.  Sier ikke så mye mer akkurat nå, siden jeg er på skolen. Kommer flere innlegg senere idag:)

  -Emma

 • 8

  Hei, snart kommer Stina til meg og skal natte her. Det blir kos! Vi skal lage en video, ta bilder og se på film osv. Jeg har enda ikke blitt frisk men er bedre da:) Idag har jeg også vært på stallen og tatt bilder til et prosjekt vi skal ha på skolen. Gruer meg egentelig siden vi skal lese det høyt i klassen, også har jeg aldri gjort det før. Pluss det er jo en helt ny klasse jeg går i så ja. 

  jentamii • 4

  Hei! Idag er jeg syk, først igår så var jeg og stina på sånn julegreier, så dro vi hjem til meg og koste oss og da kjente jeg at jeg hadde veldig vondt i halsen. Også sov stina over hos meg til idag og når jeg våkna så klarte jeg ikke å prate i det hele tatt, så jeg bestemte meg for å blir hjemme. Har blitt litt bedre men har forsatt sykt vondt i halsen. Så derfor mens jeg venta så tok jeg bilder av det nye innkjøpet mitt osv. Prøvde å lage en video men det gikk ikke, aner ikke hva som skjedde så da får vi ta det en annen gang:) Også har jeg jo fått tilbake minnekortet mitt så det var enda bedre! Da får jeg mye finere kvalitet på bildene mine osv. 

   

 • 0

  Hei! Klokka er 12.55 og jeg har akkurat stått opp. Var veldig trøtt idag så ja. Idag skal jeg kanskje i bursdag, men hvis jeg ikke skal dit så skal jeg bare være hjemme, kanskje ta en joggetur med hunden min. :) Også har jeg spilt inn en sminkevideo, men det går ikke å redigere den på denne pc, så jeg må vente til jeg kommer til pappa!